Bing en Bibi en het duistere bos, een fantastisch kinderboek

Bing en Bibi zijn een broer en zus die niet vies zijn van een avontuur. Ze wonen met hun familie op een bijzondere plek in een bijzonder huis met bijzondere huisgenoten. Het soort huis waar jij vast zou willen wonen! Maar dat is niet altijd zo geweest.

Op een dag gebeurde er iets waardoor het leven van Bing en Bibi voor altijd veranderde. Hun huis werd namelijk heen en weer geschud door een heuse reus. De reus was gevlucht uit het bos waar hij woonde en wist niet waar hij naar toe kon. Natuurlijk aarzelden Bing en Bibi geen moment en boden aan te helpen. Wat volgde is een spannend avontuur in bedreigde bossen met pratende dieren en ronduit gevaarlijk achtervolgingen.

Bing ziet vooral uitdagingen in het leven. Hij is onafscheidelijk van zijn notitieblok en weet alles van dinosauriërs. Bibi bekijkt alles van de andere kant en loopt het liefst rond op haar laarzen. Ze houdt van elk dier, maar heeft een zwak voor paarden. Ze zijn allebei heel erg nieuwsgierig en niet bang uitgevallen. En als de één iets niet durft, doet de ander het wel. Op pad met Bing en Bibi is daarom altijd spannend. Ga je met ze mee?

Bing en Bibi werd geschreven door Emma Storris en geïllustreerd door Jans Teen. Ben je een beetje nieuwsgierig geworden? Als je op het onderstaande plaatje klikt, kun je een voorproefje downloaden.

Bing en Bibi en het duistere bos boekomslag

 

You're not allowed copy content without my permission. Contact me if you want to use my content.