Elke serieuze schrijver heeft redigeren en proeflezen nodig
elke serieuze schrijver heeft een proeflezer nodig

Elke serieuze auteur heeft redactie nodig. Omdat ik zelf een gepubliceerd schrijver ben, weet ik als geen ander hoe belangrijk het redigeren en proeflezen is. Dit geldt voor zowel kort verhaal als roman, voor artikel en boek. Na zo lang met een tekst bezig geweest te zijn zie je dingen over het hoofd. Of het nu taalkundig of inhoudelijk is, geen schrijver schrijft foutloos. Redigeren en proeflezen door Emma Storris helpt jou verder.

Jouw werk naar een hoger niveau

Ik ben een ervaren redacteur en proeflezer. Of het nu een ontbrekende komma of een gat in de plot is, ik haal het eruit voor je. Ik ga nog een stapje verder en zal, waar ik hier mogelijkheid toe zie, jouw schrijfwerk naar een nog hoger niveau tillen. Met oog voor jouw stijl en genre help ik je jouw artikel, essay, verhaal of boek het beste werk te maken dat het kan worden.

Frisse blik met oog voor jou

Wanneer je mij benadert gaan we er vanuit dat je op zoek bent naar iemand die een frisse blik op jouw werk kan werpen en het bekijkt op een manier waar je zelf nog niet aan had gedacht, maar waarin je wel duidelijk jouw project herkent. Ik hou van ongebaande paden en ben niet bang ze te betreden. Graag zelfs.

Zowel voor uitgevers als individuele schrijvers

Ik werk voor zowel uitgevers als individuele schrijvers. Vooraf bespreken we wat je van mij verwacht en met welk oog ik naar jouw werk ga kijken. Dat kan dus taalkundig, inhoudelijk, stijlkundig enzovoort zijn. Wat jij nodig hebt, verzorg ik.

Spreekt dit je aan? Ik ben er klaar voor!

Als auteur bij een grote uitgever, maak ik regelmatig gebruik van Emma’s kwaliteiten als proeflezer, waarbij zij zowel inhoudelijk als taalkundig een kritische blik op mijn werk werpt. Daarbij blijven de sfeer van het verhaal en mijn schrijfstijl intact en treden grote verbeteringen op. Ook is Emma’s inbreng als sparringpartner m.b.t. de plot en synopsis van grote waarde voor mij. Zij neemt de tijd en denkt inhoudelijk actief mee. Kortom, ook voor een volgend boek ga ik haar zeker weer inschakelen!

Tisa Pescar, auteur bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

Ik heb Emma leren kennen als een erg fijne persoon om mee samen te werken. Ze weet je op nieuwe inzichten te brengen en is niet bang om tegendraads te denken. Ze is goed op de hoogte van maatschappelijke ontwikkelingen en thematieken en heeft hier een scherpe en prikkelende visie op. In mijn rol als hoofdredacteur van DURF! heb ik samengewerkt met Emma op twee fronten: Emma heeft (beginnend) redacteuren gecoacht in het schrijven van prikkelende artikelen en Emma schrijft regelmatig zelf artikelen voor DURF!. Deze artikelen zitten steevast bijzonder goed in elkaar, waarbij ze in staat is haar visie en meningen in heldere taal onder woorden te brengen. Emma weet een abstracter thema te vertalen naar een uitnodigend en prettig leesbaar artikel. Waarmee de lezer aan het denken wordt gezet en van een flinke dosis nieuwe inzichten wordt voorzien. Ik kan het van harte aanraden om met Emma te gaan samenwerken!

Sander Roovers, hoofdredacteur bij DURF! magazine

Contact

Newsletter

You're not allowed copy content without my permission. Contact me if you want to use my content.