Lezingen, masterclasses en workshops
lezingen en workshops door Emma Storris

Lezingen

Ik heb veel ervaring met het spreken voor grote groepen. Mijn eigen passie voor het leven is de bruisende bron die ik om weet te zetten in heldere en enthousiasmerende presentaties, waarmee ik inspireer tot inzicht én actie.

Je kunt mij boeken voor lezingen over een weelde aan onderwerpen. Daarnaast kom ik graag over mijn fictionele werk vertellen. Elke lezing is te combineren met een masterclass en/of workshop. Een aantal suggesties voor onderwerpen vind je hieronder. Heb je zelf een specifiek onderwerp waarover je een lezing zou willen zien en dat binnen mijn expertisegebieden valt? Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Suggesties voor lezingen:

 • Varen op je eigen kompas: je weg terugvinden naar je eigen koers door een zee van beperkende overtuigingen
 • Voeding, beweging, leefstijl: houvast in een tijd van informatie overkill
 • Leven zoals het de bedoeling is (deze lezing is er voor zowel mens als dier)
 • Thuisonderwijs: de hoeksteen voor een leven lang intrinsieke leermotivatie
 • Permacultuur basics
 • De ontwortelde mens: waarom mensen steeds depressiever en sneller opgebrand raken en hoe we dit proces om kunnen keren

Workshops

Veel mensen willen de controle over eigen leven hernemen en volgens hun eigen waarheid leven, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Mijn workshops bieden uitkomst!

Suggesties voor workshops:

 • Wat is mijn waarheid? Praktisch aan de slag met de wereld volgens jou
 • Permacultuur basics: maak van je siertuin een voedselbos
 • Healing with art: weer terug naar jezelf met creativiteit
 • Zelfwaardering: hervind je verbinding met de jezelf en haal je innerlijke kompas weer uit de la
 • Aardwaardering: hervind je verbinding met de aarde en alles wat leeft
 • Creatief met Bing en Bibi: een tekenworkshop en drukletterworkshop voor kinderen in de basisschoolleeftijd, creëren zonder vanuit jezelf
 • Leer compromisloos en boeiend schrijven

Ook ontwerp en geef ik op aanvraag workshops over aan zelf(her)ontdekking, autonomie, natuur, permacultuur, (thuis)onderwijs, voeding en gezondheid gerelateerde onderwerpen . Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Newsletter

You're not allowed copy content without my permission. Contact me if you want to use my content.