Welke taaldiensten ik lever
welke taalservices levert Emma Storris

Welke tekst- en taalservices ik lever? Ik schrijf voor bedrijven, instanties en personen die zich bezighouden met fictie, groene innovatie, milieu, natuur, de kunsten, gezondheid, voeding en spiritualiteit (of een combinatie hiervan). Omdat verandering van spijs doet eten probeer ik variatie aan te brengen in het werk dat ik aanneem. Ik schrijf echter geen louter commerciële content.

De gemene deler van al mijn werk is dat het maatschappelijk relevant en/of creatief is. Kort gezegd houd ik me bezig met het schrijven van teksten voor allerlei media, waaronder online en offline tijdschriften. Ik ben tweetalig en beheers zowel het Nederlands als het Engels op moedertaalniveau. Als je content in deze twee talen wilt, kun je dus bij mij voor beiden terecht.

Het eerste gesprek is vrijblijvend, dus wat let je?

Meer weten? Ik ga graag met je om de tafel om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Het eerste gesprek is vrijblijvend, dus waar wacht je nog op?

Om je een beetje een idee te geven wat mijn diensten inhouden, heb ik voor een aantal van de werkzaamheden die ik aanneem een aparte pagina gemaakt. Je kan er komen door middel van het slide out menu of via de links hierboven. Dit wil niet zeggen dat ik me hiertoe beperk. Heb je een project dat mij op een creatieve manier los kan laten gaan en waarvan je denkt dat het bij me past? Neem vooral contact met me op! Ik ben altijd in voor een uitdaging en iets nieuws…

Contact

Newsletter

You're not allowed copy content without my permission. Contact me if you want to use my content.