Boekpresentatie Bing en Bibi bij Gianotten Mutsaers te Tilburg

Written by Emma Storris

Ik ben een enthousiast fantast, bevlogen auteur, droomschepper, schrijfstrijde, wise woman en wortelheler (niet noodzakelijkerwijs in die volgorde). In normale mensentaal: schrijver, verhalenverteller, (levens)kunstenaar en holistisch heler. Ik inspireer en instigeer uit volle borst.

Rapapaaaaaa… met grote trots kondig ik bij deze aan dat mijn boek Bing en Bibi op 4 september gepresenteerd wordt bij Gianotten Mutsaers te Tilburg. Deze boekenwinkel is toch wel één van de allermooiste van Nederland en ik ben hier dan ook erg blij mee.

De presentatie begint om drie uur en aansluitend is er een workshop met Jans Teen en mijzelf waarbij alle bezoekers die enigszins tekengerei beet kunnen houden van harte welkom zijn. We gaan dan lekker los met Bing en Bibi.

Komen jullie ook?

Spreekt dit je aan? Deel deze pagina met je netwerk, zodat mijn werk nog meer mensen bereikt! Bij voorbaat dank…

Gerelateerde content

De roze bril van Hugo de Jonge: ‘vaccineren werkt’

De roze bril van Hugo de Jonge: ‘vaccineren werkt’

Momenteel zien we vooral de cijfers vanaf de tweede golf of derde golf in de kranten. Dat is op zich begrijpelijk; het wordt wel een heel lang ding anders. Maar jammer is het wel, want het zorgt ervoor dat we geen helder beeld hebben van het echte verloop van de...

Lees meer

Contact

Newsletter

You're not allowed copy content without my permission. Contact me if you want to use my content.